Beste waarde

Inventum IVW4508A Review

Inventum IVW4508A Review
€369,- Bekijk nu!
Stap binnen in de toekomst van efficiënt en gemakkelijk afwassen met de Inventum IVW4508A vaatwasser. In deze tekst gaan we dieper in op deze innovatieve vaatwasser en ontdekken we wat dit huishoudelijke apparaat zo speciaal maakt. Met zijn geavanceerde functies, ruime capaciteit en energiezuinigheid belooft de IVW4508A niet alleen je vaat glanzend schoon te krijgen, maar ook je dagelijkse leven te vereenvoudigen. Lees verder om alles te weten te komen over deze moderne en betrouwbare metgezel in de keuken.

Voordelen van de Inventum IVW4508A

Efficiënte Reiniging: De Inventum IVW4508A vaatwasser biedt efficiënte reiniging voor je vaat. Met diverse wasprogramma’s, waaronder intensief, eco en snel, kun je altijd de juiste instelling kiezen voor je afwasbehoeften.
Ruime Capaciteit: Deze vaatwasser heeft een ruime capaciteit (10 couverts) waardoor je gemakkelijk grote hoeveelheden vaat kunt afwassen na een familiediner of feestje.
Handige Functies: Deze vaatwasser is uitgerust met handige functies zoals een startuitsteloptie en een digitaal display voor eenvoudige bediening.
Prijs/kwaliteit verhoudig: De Inventum IVW4508A is een erg goede keuze als budget vaatwasser. Met de lage prijs is deze vaatwasser een goede optie voor mensen met een lager budget.

Nadelen van de Inventum IVW4508A

Energieklasse: De Inventum IVW4508A heeft een een energieklasse E. Dit betekent dat de vaatwasser relatief aan andere vaatwassers, veel energie gebruikt.
Waterverbruik: Deze vaatwasser gebruikt 11 liter water per wasbeurt. Vergeleken met andere vaatwassers is dit redelijk veel.

Specificaties

Ingebouwd of los geplaatstVolledig integreerbaar
Minimale nishoogte82 cm
Maximale nishoogte87 cm
Nis breedte45 cm
Nis diepte57 cm
Minimale hoogte frontpaneel647 mm
Maximale hoogte frontpaneel717 mm
Geluidsniveau45 dB
Inhoud van verpakkingVaatwasser, installatiemateriaal, energielabel, garantiekaart, handleiding
OverstromingsbeveiligingJa
Soort waterbeveiligingAquastop (slangbeveiliging)
 Fabrieksgarantie termijn 5 jaar

Conclusie

De Inventum IVW4508A vaatwasser biedt een uitstekende combinatie van efficiëntie en gebruiksgemak. Met zijn ruime capaciteit en diverse wasprogramma’s is het een ideale keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare vaatwasser. Hoewel de prijs laag is, biedt de Inventum IVW4508A de voordelen van efficiënte reiniging en redelijk ruime capaciteit. Als je op zoek bent naar een vaatwasser die je vaat grondig reinigt voor een aankoop prijs, is de Inventum IVW4508A zeker het overwegen waard voor je keuken. Het biedt de kwaliteit en prestaties die je van Inventum mag verwachten.

Inventum IVW4508A Review
Inventum IVW4508A Review
€369,-

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Witgoedvergelijking
Logo